
3 ק״ג אסאדו (שפונדרה)
1/4 כוס שמן זית
1 כפית אבקת מרק בצל
1 כפית מלח גס

1 כפית גריל עוף
1 כפית פפריקה
1/2 כפית גרגירי חרדל
3 בצלים פרוסים
12 שיני שום קלופות
4 גרגירי פלפל אנגלי
4 תפוחי אדמה
לשדרוג ניתן להוסיף ערמונים

אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל230 מעלות. מניחים את הבשר בקערה, מזלפים עליו שמן זית ומפזרים את התבלינים. מעסים את הנתחים ביסודיות בתערובת.
2. צולים את הבשר מכל הכיוונים במחבת חמה,10 דקות לפחות.
3. מוסיפים לקערת התערובת את קוביות תפוחי האדמה והשום ומערבבים.
4. מסדרים את הבצלים בתחתית תבנית רוסטר, מעבירים את הנתחים ותפוחי האדמה. אוטמים את התבנית ומכניסים לתנור לחצי שעה.
5. מורידים את החום ל170 מעלות וממשיכים לעוד שעתיים, עד שהבשר רך וטעים ….